Hyra stuga, stugor att hyra, stugor uthyres  

Allt om stuguthyrning i Sverige på ett ställe!


Svenska - stuguthyrning, hyra stuga English - cottages in Sweden
 
Forum > Stuga uthyres > Sjönära stuga i småland

Sjönära stuga i småland

Daniel Lindh | | 2009-03-21 12:31
Sekelskiftshus, badstrand, mysig veranda, lungt läge i skogen.

Semestra i ett vackert sekelskifteshus nära badsjö beläget i Smålands djupa skogar. Barfota gå runt på den härlig trädgårdstomten och låta gräset massera dina fötter. Gå ner till Våmsjön och svalka av dig i sommarhettan. Tillbringa tid med vänner och familj på uteplatsen och grilla något gott. För att senare på kvällen flytta in i verandan och umgås långt in på natten. Ta en promenad på en av de många stigar och mysiga grusvägar.

Sveaborg ligger som första huset i en liten by ett par kilometer ifrån Mörlunda i Småland. Sommarhuset är inbäddat mellan hagar och skog högst upp på en liten backe, med öppet läge. Gångavstånd till badsjö i en lugn mijlö. Flera sällskapsutrymmen så som veranda, uteplats, matsal och tv-rum.

Huset har 9 sovplatser utplacerade på runt 100 kvadratmeter. 3 enkelsängar, en dubbelsäng och en bädsoffa för två. Ytterliggare 2 extramadrasser finns tillgängliga att lägga ut i den övre hallen. Samt tillgång till en spjälsäng och barnstol. Mycket barnvänlig miljö.

Snabbfakta
9 sovplatser, 92 kvadrat meter, 5 rum och kök, Öppen spis, Trädgård, Veranda, Uteplats med utemöbler, Grill, Kakelugn, Vedspis, Kyl/frys möjligheter, Tv, El/Vatten kostnad ingår, Rökning inomhus är förbjuden, Husdjur är ej tillåtna, Mobiltelefon täckning, Parkering för 4 bilar, byggår 1910.

VERANDA
En mysig veranda som gjord för uppesittarkvällar i sommarnatten. Äta en bit mat, dricka något gott. Umgås med varandra eller bara sitta och lyssna på naturen.

UTEPLATS
Inta eftermiddags kaffet på altanen och blicka ut över den härligt gröna tomten.

MATSAL
Husets finaste rum är den hembonade matsalen med en vacker kakelugn som värmer gott. Plats för minst 6 personer.

KÖK
Praktiskt ljust äldre kök med matplats för 4. En klassisk husqvarna vedspis som används både som värmekälla och till matlagning. Vanlig elspis finns också.

För mer information se husets websida http://sveaborg.cybercow.se
Meddelandet har blivit läst av 3331 personer.

Svara på meddelandet
Rubrik

Ditt namn

Din e-postadress

Meddelande

SPAM-kontroll
Skriv tack i rutan:
Foruminformation 

Om Stugguiden.se Föreslå länk Kontakta oss Fler länkar